Info gevraagd over paardloos rijtuig Labourdette Paris

 1. vroege automobiel Labourdette Paris
vroege automobiel Labourdette Paris
Vroege automobiel Labourdette Paris

Wie weet meer over vroege automobielen, zogenaamd paardloos rijtuig waarvan de carrosserie gebouwd is door de Franse  carrosseriebouwer Labourdette Parijs?  

Wie kan ons vertellen in welke musea of verzamelingen paardloze rijtuigen te zien zijn, gebouwd door Labourdette?

Wie weet met welke chassis leverancier Labourdette heeft samengewerkt? Bij de Labourdette op de foto mist namelijk het chassis.

Wie heeft meer gegevens of informatie over de periode waarin Labourdette is overgestapt van rijtuigbouw naar het bouwen van autobody’s?

Reageer >>

Please follow and like us:
error

9 Comments

 1. In Overveen woonde aan de Zijlweg een meneer die zelf een Labourdette
  horseless carriage had van voor 1920

  Ik ben ooit met hem in contact geraakt omdat ik ook iets over Labourdette wilde weten
  ,hij had ook het bewuste boek thuis en heeft ontzettend veel informatie over Labourdette liggen..heeft in de jaren 50 gecorrespondeerd met de fabriek over zijn eigen wagen

  Hij had een aantal vroege rijtuig litho’s met beweegbare kapjes en die heeft hij aan jullie verkocht hoorde ik later van hem

  gr. Ton

 2. dank je. Het zegt me zo niets, maar dat zal wel heel lang geleden zijn. Het boek had ik zelf bij nader inzien ook in de kast. En de Frans sprekende eigenaar van de auto ook. Hij geeft aan niets in het boek gevonden te hebben wat verder kan helpen met deze specifieke labourdette.Dus we zoeken nog steeds naar meer info. Alles is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *