Bonhams auction – Stolk of Holland

Bonhams auction – Stolk of Holland

Bestel nu de veiling catalogus!

View on line cataloque . 

Grote collectie “Stolk of Holland’ rijtuigen en oldtimers onder de hamer bij “British auction house Bonhams”.

Op 7 maart om 11.00 uur precies start er bij veilinghuis Bonhams in Oxford een veiling van een collectie rijtuigen en oldtimers. Het betreft de in ruim 27 jaar bijeen gebrachte collectie van een Nederlandse verzamelaar. Niet alleen de rijtuigen en oldtimers van deze gepassioneerde verzamelaar komen onder de hamer van Bonhams. Ook de aankleding van het museum en de inhoud van al de vitrine en boeken kasten wordt geveild. In de uitgebreide catalogus omschrijving van de diverse topstukken in deze veiling roemt het hoog aangeschreven British auction house Bonhams met regelmatig de ongekende zeldzame hoge kwaliteit van het restauratie werk, uitgevoerd door “Stolk of Holland”.

Stolk of Holland Volgens het veilinghuis is het een zeldzaamheid dat topstukken van deze hoge kwaliteit onder hun veilinghamer komen.

Helaas gaat deze “Stolk of Holland” top collectie Nederland verlaten. Een aantal grote topstukken zijn al in de afgelopen jaren door de eigenaar onderhands verkocht. Maar nu is de tijd gekomen afscheid te nemen van wat nog over is van deze prachtige Nederlandse verzameling.

stolk of holland We hebben met groot plezier een flink deel van ons leven gegeven om deze mooie verzameling in topconditie te brengen. We zijn de Nederlandse verzamelaar dan ook zeer dankbaar dat we dat hebben mogen doen. We hopen dat de veiling succesvol verloopt. En dat alle stukken een nieuwe eigenaar krijgen, die er weer net zo trots op zal zijn als de vorige.

Neem nu online een kijkje in de catalogus. >> https://www.bonhams.com/auctions/22921/

Of breng eens een bezoekje aan “Stolk of Holland” >> http://www.restauratiecentrum.nu/

Restauratiecentrum Stolk

Please follow and like us:
error