Mercedes werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten

Mercedes werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten

Laatste nieuws over Mercedes Benz Oldtimer en Klassieker onderhoud & reparatie specialist Stolk in Balkbrug!

Mercedes Oldtimer & Klassieker specialist Stolk in Balkbrug heeft onlangs op de door Troostwijk Auctions  gehouden internet veiling kasten vol met diverse Mercedes-Benz werkplaats handboeken en Mercedes-Benz testkabels en Mercedes-Benz uitleesapparaten  gekocht.

van dijkDe door Troostwijk Auctions  gehouden internet veiling bestond uit de inventaris en machine park van de grote Mercedes Garage J. Van Dijk & Dochters B.V. Rotterdam, die helaas onlangs failliet is gegaan. Deze tientallen jarenlange toonaangevende Mercedes Benz garage in Rotterdam beschikte maar liefst over 36 bruggen. En was gevestigd in een groot pand gebouwd in de jaren zeventig van de vorige eeuw met meerdere verdiepingen en een grote magazijn kelder. Iedere Mercedes liefhebber in omgeving Rotterdam en ver er buiten had wel eens gehoord van dit bedrijf.

Mercedes Benz oldtimer en klassieker specialist Stolk in Balkbrug houdt zich kleinschalig bezig met reparatie en onderhoud van deze voor hem zeer geliefde klassiekers.  De veiling was dan ook een bijzonder eenmalige gelegenheid om de uitgebreide collectie Mercedes-Benz werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten aan te kopen.  Inmiddels is de van Dijk collectie met Mercedes-Benz werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten overgebracht naar RestauratieCentrum Stolk in Balkbrug.

De komende weken zal alles worden uitgezocht en schoongemaakt. Restaurator Stolk beschikte zelf al over een uitgebreide collectie  Mercedes werkplaats handboeken en uitleesapparatuur met testkabels, maar de  inventaris van Mercedes specialist  Van Dijk & Dochters B.V. uit Rotterdam is een mooie aanvulling waar Stolk nog jarenlang mee vooruit kan. Neem voor meer info contact op met Stolk in Balkbrug >> klik hier

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *