MBCN najaarsevenement tourrit oude smokkelroute Balkbrug nl – Itterbeck de

 1. Opel Blitz 1955 Brandweer auto Avereest Balkbrug
 2. Opel Blitz 1955 Brandweerauto Avereest Balkbrug
2 September oldtimer tourrit over oude smokkel route en oldtimer klets-dag in Balkbrug

Hoofdsponsor Autobedrijf Jansen Balkbrug viert op 2 september haar 50-jarige bestaan en heeft Mercedes Benz Club Nederland uitgenodigd deze dag het MBCN najaarsevenement te starten en eindigen op de Zwolseweg 197 in Balkbrug. Oldtimerrestaurator Stolk Balkbrug is mede organisator en sponsor van dit evenement.

Let op! Inschrijving sluit op 20 augustus!

Tot 20 augustus is het mogelijk in te schrijven voor de 110 km lange tourrit over oude smokkelroutes tussen Balkbrug NL en Itterbeck DE. Inschrijven is alleen mogelijk als u MBCN lid bent. Leden kunnen inschrijven via de MBCN website. MBCN leden die alleen komen kijken en met hun oldtimer komen, mogen op de speciale oldtimer parking parkeren en krijgen een aantal consumptie munten aangeboden door de sponsor.

 

Opel Blitz 1955 Brandweerauto Avereest Balkbrug

Opel Blitz 1955 Brandweerauto Avereest Balkbrug

 

Gratis oldtimerdag in Balkbrug.

Naast de MBCN club rit is er een mooi dag programma samengesteld en liefhebbers zijn welkom om gratis te komen kijken en kletsen over oldtimers. De hele dag zullen er -naast de clubauto’s- een 50-tal oldtimers, oude vrachtauto’s en oude brandweerauto’s te zien zijn. Er worden die dag demonstaties door de brandweer gegeven. En als hoogtepunt van de dag wordt de -mede door Stolk Balkbrug- gerestaureerde Opel Blitz brandweerauto van 1955 uit Balkbrug gepresenteerd.

Klanten Stolk en Jansen Balkbrug

Klanten van Stolk en Jansen Balkbrug zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. En diegene die met hun oldtimer komen en op de speciale oldtimer parking geparkeerd staan, krijgen een aantal consumptie munten aangeboden.

MercedesForum.nl/be , Hav leden

Leden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. En diegene die met hun oldtimer komen en op de speciale oldtimer parking geparkeerd staan, krijgen een aantal consumptie munten aangeboden.

Programma:

10.00 uur Aankomst Oldtimers en Club leden 10.45 uur Openingswoord 11.00 uur Onthulling -mede door Stolk Balkbrug- gerestaureerde Opel Blitz 1955 brandweerauto 11.30 uur Start 1e oldtimer voor de tourrit naar Itterbeck 13.00 uur Demonstratie Brandweer 14.30 uur Eerste voertuigen tourrit komen terug 15.30 uur Demonstratie Brandweer 16.00 uur Prijsuitreiking wedstrijd mooiste oude brandweervoertuig 17.00 uur Afsluiting

Please follow and like us:
error

2 Comments

 1. Ik zou graag mee willen doen aan de toerrit op 2 september in Balkbrug met mijn W-201.
  Helaas is het mij ontgaan om op tijd in te schrijven. is er nog een mogerlijkheid om mee te doen?

  Ik hoor graag van u.

  mvg

  Dick Schneider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *